Ara
Filters
Close

BP KVKK KLAVUZ

BP HEDİYE ÇEKİ KVKK UYGULAMASINI İÇEREN KULLANIM KLAVUZU

KART AKTİVASYONU VE KVKK UYGULAMASI

BP Hediye çeklerini ( BP CLUB CARD ) kullanmak için lütfen aşağıdaki işlemleri yerine getiriniz.

  1. ADIM – KART AKTİVASYONU

 

BP Hediye çeki ( BP CLUB CARD ) hamili kullanıcılar ellerinde bulundurdukları BP Hediye çeklerini kullanabilmek için öncelikle AKTİF hale getirmelidirler.

Bunun için 2802 no ‘ lu numaraya bir SMS göndermeniz gerekir.

Lütfen cep telefonunuzun SMS bölümüne AKTIF yazıp bir boşluk bırakıp BP Hediye çekinizin üzerinde yer alan 16 haneli kart numaranızı ve ardından bir boşluk bırakıp ADINIZI ve tekrar bir boşluk bırakıp SOYADINIZI yazarak gönderiniz.

Örnek SMS : AKTIF 5000654854692867 AD SOYAD

  1. ADIM – KVKK ( KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU ) ONAYINIZ

    Aktivasyon sonrası KVKK onayı için size BP Merkez ‘ den bir SMS gönderilecektir.
    Bu SMS üzerinde ““ Değerli müşterimiz, BP olarak, müşterilerimizin özel hayatının gizliliğini önemsiyor ve kişisel verilerin korunmasına ilişkin gereken tüm önlemleri alıyoruz. Kişisel verilerinizin işlenme şekilleri, amaçları, imhası ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’ndan kaynaklanan haklarınız için tıklayınız: https://bit.ly/bpkvkk BP Club Programından yararlanmaya devam etmek için BP KVKKONAY yazıp 7889 numarasına kısa mesaj atarak onay verebilirsiniz. BP Petrolleri A.S. MERSIS No: 0187002221200016 “ şeklinde bir bilgilendirme notu yer alacaktır.

    Eğer bu notu kabul ediyorsanız lütfen cep telefonunuzun SMS bölümüne BP bir boşluk KVKKONAY yazıp 7889 kısa numaraya gönderiniz.

Örnek SMS : BP KVKKONAY

Önemli Uyarı: Aktifleştirilen ancak KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) onayı verilmeyen BP Hediye Çekleri kanun gereği iptal edilecektir.

  1. ADIM – KVKK TEYİDİ

           BP ‘ ye göndermiş olduğunuz SMS ‘ e yanıt olarak BP Merkez ‘ den tarafınıza bir teyid SMS ‘ i gönderilecektir. Bu SMS ‘ de “ Değerli müşterimiz, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili tercihleriniz veri tabanımıza izinli olarak kaydedilmiştir. İzninizi kaldırmak isterseniz 02124732727 numaralı BP Müşteri Danışma Hattı ‘na ulaşabilirsiniz. BP Petrolleri A.Ş. MERSİS NO: 0187002221200016 “ yazacaktır.

  1. BP HEDİYE ÇEKİ KULLANIMI

Artık BP Hediye çekinizi dilediğiniz herhangi bir ( BP CLUB programına dahil olan ) BP istasyonunda kullanabilirsiniz. Keyifli alışverişler.